“YA ALLAH, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA PERASAAN SEÐiH ÐAN ÐUKACiTA, AKU BERLINÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA LEMAH ÐAN MALAS, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BAHKiL ÐAN PENAKUT ÐAN AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BEBAN HUTANG ÐAN TEKANAN PERASAAN.”“YA ALLAH, BUKAKANLAH UNTUKKU PiNTU-PiNTU KEBAiKAN, PiNTU-PiNTU KESELAMATAN, PiNTU-PiNTU KESiHATAN, PiNTU-PiNTU KENiKMATAN, PiNTU-PiNTU KEBERKATAN, PiNTU-PiNTU KEKUATAN, PiNTU-PiNTU CiNTA SEJATi, PiNTU-PiNTU KASiH SAYANG, PiNTU-PiNTU REZEKi, PiNTU-PiNTU iLMU, PiNTU-PiNTU KEAMPUNAN ÐAN PiNTU-PiNTU SYURGA, YA ALLAH YANG MAHA PENGASiH LAGi MAHA PENYAYANG.”

24 March 2014

Kerongsang Cheongsam

Setelah sekian lama, barulah hari ini ada peluang untuk bercerita dan mempromosikan produk assesori wanita ini iaitu Kerongsang Cheongsam. Produk ini buatan tangan sepenuhnya. Sesuai digayakan pada tudung atau sebagai butang baju kurung mahupun kebaya.
 
Kerongsang comel ini dibuat daripada reben. Terdapat pelbagai warna dan berukuran 4cm. Boleh dibeli satu atau sepasang. Sila tengok... mana tahu kalau-kalau ada yang berkenan di hati. Jika berkenan, call/sms/whatsapp ke 019-2649751 untuk pembelian.
 
Harga:
RM3/satu
RM5/sepasang
 

 
 

No comments: