“YA ALLAH, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA PERASAAN SEÐiH ÐAN ÐUKACiTA, AKU BERLINÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA LEMAH ÐAN MALAS, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BAHKiL ÐAN PENAKUT ÐAN AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BEBAN HUTANG ÐAN TEKANAN PERASAAN.”“YA ALLAH, BUKAKANLAH UNTUKKU PiNTU-PiNTU KEBAiKAN, PiNTU-PiNTU KESELAMATAN, PiNTU-PiNTU KESiHATAN, PiNTU-PiNTU KENiKMATAN, PiNTU-PiNTU KEBERKATAN, PiNTU-PiNTU KEKUATAN, PiNTU-PiNTU CiNTA SEJATi, PiNTU-PiNTU KASiH SAYANG, PiNTU-PiNTU REZEKi, PiNTU-PiNTU iLMU, PiNTU-PiNTU KEAMPUNAN ÐAN PiNTU-PiNTU SYURGA, YA ALLAH YANG MAHA PENGASiH LAGi MAHA PENYAYANG.”

27 April 2014

Big Size Blouse

Kali ini nak cerita tentang permintaan daripada teman untuk iklankan barangan peribadi miliknya. Sebenarnya dah lama dia minta tapi saya yang tiada masa nak upload. Teman baik saya ini memang saya akui, sangat fanatik membeli. Kadang-kadang sampai tak sempat guna pun. Contohnya baju dia yang ingin dijual ini. Ada yang sempat dipakai sekali dua sahaja. Malah ada juga yang langsung tak sempat dipakai.
 
Saya memang pengkritik hebat dia dalam hal-hal membeli ni. Selalunya dia memang tak pernah meminta nasihat saya apabila ingin membeli sesuatu. Sebab dia tahu, saya akan bangkang dan menghalang...(memang patut pun) hehehe...
 
Oklah, tak mahu cakap banyak. Yang pastinya semua baju ni untuk ladies yang big size. Ada lagi yang tak sempat saya masukkan. Tunggulah bila lapang nanti. Sila layan gambar-gambar di bawah. Jika berkenan sms/whatsapp ok.
 
warna putih, berenda, jenama Peace Collection, saiz 52
 
warna putih, kain jarang, tiada jenama atau saiz (rasanya 52)

warna hijau cili, sulaman, jenama One & One Collection, saiz 52
SOLD

warna ungu terung, jenama Voir Exchange, saiz L/XL

berbutang depan sampai bawah, jenama Minimal Woman, saiz XXL

berjalur halus (kurang jelas), jenama CKMLS, saiz 48
 
Harga: RM25/sehelai
Sms/whatsapp: 013-2649751

No comments: