“YA ALLAH, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA PERASAAN SEÐiH ÐAN ÐUKACiTA, AKU BERLINÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA LEMAH ÐAN MALAS, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BAHKiL ÐAN PENAKUT ÐAN AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BEBAN HUTANG ÐAN TEKANAN PERASAAN.”“YA ALLAH, BUKAKANLAH UNTUKKU PiNTU-PiNTU KEBAiKAN, PiNTU-PiNTU KESELAMATAN, PiNTU-PiNTU KESiHATAN, PiNTU-PiNTU KENiKMATAN, PiNTU-PiNTU KEBERKATAN, PiNTU-PiNTU KEKUATAN, PiNTU-PiNTU CiNTA SEJATi, PiNTU-PiNTU KASiH SAYANG, PiNTU-PiNTU REZEKi, PiNTU-PiNTU iLMU, PiNTU-PiNTU KEAMPUNAN ÐAN PiNTU-PiNTU SYURGA, YA ALLAH YANG MAHA PENGASiH LAGi MAHA PENYAYANG.”

21 January 2014

Gerobok kecil

Bukan nak cerita tentang asal-usul gerobok. Bukan juga nak perihalkan gerobok orang. Tapi nak maklumkan kepada anda bahawa saya wujudkan label baru yang dinamakan "gerobok kecil". Di bawah label ini, saya akan menjual barangan samada baru atau terpakai. Idea ini timbul sewaktu mengemas bilik rehat baru-baru ini untuk ditukar fungsinya kepada bilik siManja. Saya jumpa banyak barang-barang lama yang masih tersimpan. Ada yang saya sudah lupa kewujudannya.
 
Justeru, daripada dijadikan pusat "habuk & sawang" antarabangsa, eloklah rasanya barang-barang itu bertukar tuan. Mungkin ada diantaranya sesuai dan berkenan di mata anda. Tunggu ya!

No comments: